COATED ALUMINUM FRAME

Reddington 6-Piece Set Furniture Sectional Living Room Sofa.

TIME FOR A NEW SPEAKER?

Bring The Best Experience Home With A Speaker From Marshall.

HIGH STRENGTH AND DURABLE

Buy The Best Tourist Equipment For An Excellent Holiday.

TOP CATEGORIES

SPECIAL OFFER
New
  • New
  • FEATURED
  • TOP SELLERS

Udziec z jelenia

22.00
OPIS Produkt surowy, dojrzewający, wędzony. Ze 154 g mięsa wyprodukowano 100 g wędliny dojrzewającej. Bez fosforanów, bez laktozy, bez glutenu. Zadbaj o zdrowe jedzenie dla siebie i swoich bliskich. Postaw na mięso najwyższej klasy. Nasze wędliny to pełnia smaku i wartości odżywczych w jednym. Ucztuj przy produktach premium, których nie znajdziesz w zwykłym sklepie. SKŁADNIKI udziec z jelenia b/k, peklosól (substancja konserwująca: azotyn sodu), glukoza spożywcza, sól, kultury starterowe bakterii. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 670 kJ/158 kcal Tłuszcz: 2,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g Węglowodany: 3,0 g w tym cukry: 1,0 g Białko: 31,3 g Só: 2,5 g UWAGA Obecność białego nalotu na wędlinach to naturalny efekt aktywności szlachetnych kultur starterowych bakterii kwasu mlekowego uczestniczących w procesie dojrzewania oraz krystalizacji soli podczas suchego peklowania. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.

Szynka wieprzowa

16.00
OPIS Produkt surowy, dojrzewający, wędzony. Ze 154 g mięsa wyprodukowano 100 g wędliny dojrzewającej. Bez fosforanów, bez laktozy, bez glutenu. Zadbaj o zdrowe jedzenie dla siebie i swoich bliskich. Postaw na mięso najwyższej klasy. Nasze wędliny to pełnia smaku i wartości odżywczych w jednym. Ucztuj przy produktach premium, których nie znajdziesz w zwykłym sklepie. SKŁADNIKI szynka wieprzowa b/k, peklosól (substancja konserwująca: azotyn sodu), sól, glukoza spożywcza, kultury starterowe bakterii. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1041 kJ/249 kcal Tłuszcz: 14 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 g Węglowodany: 2,0 g w tym cukry: 0,2 g Białko: 29,6 g Só: 4,0 g UWAGA Obecność białego nalotu na wędlinach to naturalny efekt aktywności szlachetnych kultur starterowych bakterii kwasu mlekowego uczestniczących w procesie dojrzewania oraz krystalizacji soli podczas suchego peklowania. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin

Ligawa wołowa

18.50
OPIS Produkt surowy, dojrzewający, wędzony. Ze 154 g mięsa wyprodukowano 100 g wędliny dojrzewającej. Bez fosforanów, bez laktozy, bez glutenu. Zadbaj o zdrowe jedzenie dla siebie i swoich bliskich. Postaw na mięso najwyższej klasy. Nasze wędliny to pełnia smaku i wartości odżywczych w jednym. Ucztuj przy produktach premium, których nie znajdziesz w zwykłym sklepie. SKŁADNIKI ligawa wołowa, peklosól (substancja konserwująca: azotyn sodu), sól, glukoza spożywcza, kultury starterowe bakterii. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 619 kJ/146 kcal Tłuszcz: 2,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany: 2,4 g w tym cukry: 0,1 g Białko: 29,7 g Só: 2,6 g UWAGA Obecność białego nalotu na wędlinach to naturalny efekt aktywności szlachetnych kultur starterowych bakterii kwasu mlekowego uczestniczących w procesie dojrzewania oraz krystalizacji soli podczas suchego peklowania. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.

Szynka z daniela

22.00
OPIS Produkt surowy, dojrzewający, wędzony. Ze 154 g mięsa wyprodukowano 100 g wędliny dojrzewającej. Bez fosforanów, bez laktozy, bez glutenu. Zadbaj o zdrowe jedzenie dla siebie i swoich bliskich. Postaw na mięso najwyższej klasy. Nasze wędliny to pełnia smaku i wartości odżywczych w jednym. Ucztuj przy produktach premium, których nie znajdziesz w zwykłym sklepie. SKŁADNIKI szynka z daniela b/k, peklosól (substancja konserwująca: azotyn sodu), glukoza spożywcza, sól, kultury starterowe bakterii. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 617 kJ/146 kcal Tłuszcz: 2,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g Węglowodany: 1,3 g w tym cukry: 0 g Białko: 30 g Só: 3,0 g UWAGA Obecność białego nalotu na wędlinach to naturalny efekt aktywności szlachetnych kultur starterowych bakterii kwasu mlekowego uczestniczących w procesie dojrzewania oraz krystalizacji soli podczas suchego peklowania. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C.

Czerwona Porzeczka

Od: 31.50
Czerwone półsłodkie z owoców czerwonej porzeczki. Wyśmienite do deserów. Alk. 11,5% (Macedonia) Dostępne w: Stacja Winiarska Zielonki

Delfts Rood

Od: 15.00
Delfts Rood, półtwardy ser krowi pochodzący z Holandii, o intensywnym zapachu, oraz słodkim i wyrazistym smaku. Idealny do podania na desce serów.  Dojrzewa 6 tygodnii. Polecany do win: Pinot Grigio, Belcorvo. Ser krojony. Ostateczna cena za kawałek sera zostanie potwierdzona przez obsługę po dokonaniu rezerwacji. Składniki: termizowane mleko krowie, sól, kultura starterowa, podpuszczka zwierzęca. Alergeny: mleko. Przechowywać w temperaturze do +8℃ Data ważności: do 6 miesięcy od daty pakowania. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni. Wartość odżywcza w 100g: wartość energetyczna 1 415kj/338kcal; tłuszcz 29,7g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 17,7g; węglowodany 0g, w tym cukry 0g; białko 28,2g; sól 1,4g.

Alibernet

Od: 30.50
Czerwone wino wytrawne o kolorze ciemnoczerwonym. Wyraźne aromaty dojrzałych owoców i owocowej konfitury. Doskonałe do steków, potraw z dodatkiem grzybów i wędzonych serów. Alk:12,5% (Słowacja) Dostępne w: Stacja Winiarska Zielonki
Wybierz opcje

MOST POPULAR

Cum cubilia ac fringilla lorem
quis himenaeos velit.
1.

Home Delivery.

The European languages.

2.

Order As a Gift.

Donec odio etiam sceles.

3.

High Quality.

Curabitur hac hac maece.

4.

Buy With Joy.

Ullamcorper magna nec.

FOR TRAVELERS
New
  • New
  • FEATURED
  • TOP SELLERS

Udziec z jelenia

22.00
OPIS Produkt surowy, dojrzewający, wędzony. Ze 154 g mięsa wyprodukowano 100 g wędliny dojrzewającej. Bez fosforanów, bez laktozy, bez glutenu. Zadbaj o zdrowe jedzenie dla siebie i swoich bliskich. Postaw na mięso najwyższej klasy. Nasze wędliny to pełnia smaku i wartości odżywczych w jednym. Ucztuj przy produktach premium, których nie znajdziesz w zwykłym sklepie. SKŁADNIKI udziec z jelenia b/k, peklosól (substancja konserwująca: azotyn sodu), glukoza spożywcza, sól, kultury starterowe bakterii. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 670 kJ/158 kcal Tłuszcz: 2,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g Węglowodany: 3,0 g w tym cukry: 1,0 g Białko: 31,3 g Só: 2,5 g UWAGA Obecność białego nalotu na wędlinach to naturalny efekt aktywności szlachetnych kultur starterowych bakterii kwasu mlekowego uczestniczących w procesie dojrzewania oraz krystalizacji soli podczas suchego peklowania. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.

Szynka wieprzowa

16.00
OPIS Produkt surowy, dojrzewający, wędzony. Ze 154 g mięsa wyprodukowano 100 g wędliny dojrzewającej. Bez fosforanów, bez laktozy, bez glutenu. Zadbaj o zdrowe jedzenie dla siebie i swoich bliskich. Postaw na mięso najwyższej klasy. Nasze wędliny to pełnia smaku i wartości odżywczych w jednym. Ucztuj przy produktach premium, których nie znajdziesz w zwykłym sklepie. SKŁADNIKI szynka wieprzowa b/k, peklosól (substancja konserwująca: azotyn sodu), sól, glukoza spożywcza, kultury starterowe bakterii. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1041 kJ/249 kcal Tłuszcz: 14 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 g Węglowodany: 2,0 g w tym cukry: 0,2 g Białko: 29,6 g Só: 4,0 g UWAGA Obecność białego nalotu na wędlinach to naturalny efekt aktywności szlachetnych kultur starterowych bakterii kwasu mlekowego uczestniczących w procesie dojrzewania oraz krystalizacji soli podczas suchego peklowania. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin

Ligawa wołowa

18.50
OPIS Produkt surowy, dojrzewający, wędzony. Ze 154 g mięsa wyprodukowano 100 g wędliny dojrzewającej. Bez fosforanów, bez laktozy, bez glutenu. Zadbaj o zdrowe jedzenie dla siebie i swoich bliskich. Postaw na mięso najwyższej klasy. Nasze wędliny to pełnia smaku i wartości odżywczych w jednym. Ucztuj przy produktach premium, których nie znajdziesz w zwykłym sklepie. SKŁADNIKI ligawa wołowa, peklosól (substancja konserwująca: azotyn sodu), sól, glukoza spożywcza, kultury starterowe bakterii. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 619 kJ/146 kcal Tłuszcz: 2,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany: 2,4 g w tym cukry: 0,1 g Białko: 29,7 g Só: 2,6 g UWAGA Obecność białego nalotu na wędlinach to naturalny efekt aktywności szlachetnych kultur starterowych bakterii kwasu mlekowego uczestniczących w procesie dojrzewania oraz krystalizacji soli podczas suchego peklowania. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.

Szynka z daniela

22.00
OPIS Produkt surowy, dojrzewający, wędzony. Ze 154 g mięsa wyprodukowano 100 g wędliny dojrzewającej. Bez fosforanów, bez laktozy, bez glutenu. Zadbaj o zdrowe jedzenie dla siebie i swoich bliskich. Postaw na mięso najwyższej klasy. Nasze wędliny to pełnia smaku i wartości odżywczych w jednym. Ucztuj przy produktach premium, których nie znajdziesz w zwykłym sklepie. SKŁADNIKI szynka z daniela b/k, peklosól (substancja konserwująca: azotyn sodu), glukoza spożywcza, sól, kultury starterowe bakterii. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 617 kJ/146 kcal Tłuszcz: 2,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g Węglowodany: 1,3 g w tym cukry: 0 g Białko: 30 g Só: 3,0 g UWAGA Obecność białego nalotu na wędlinach to naturalny efekt aktywności szlachetnych kultur starterowych bakterii kwasu mlekowego uczestniczących w procesie dojrzewania oraz krystalizacji soli podczas suchego peklowania. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C.

Czerwona Porzeczka

Od: 31.50
Czerwone półsłodkie z owoców czerwonej porzeczki. Wyśmienite do deserów. Alk. 11,5% (Macedonia) Dostępne w: Stacja Winiarska Zielonki

Delfts Rood

Od: 15.00
Delfts Rood, półtwardy ser krowi pochodzący z Holandii, o intensywnym zapachu, oraz słodkim i wyrazistym smaku. Idealny do podania na desce serów.  Dojrzewa 6 tygodnii. Polecany do win: Pinot Grigio, Belcorvo. Ser krojony. Ostateczna cena za kawałek sera zostanie potwierdzona przez obsługę po dokonaniu rezerwacji. Składniki: termizowane mleko krowie, sól, kultura starterowa, podpuszczka zwierzęca. Alergeny: mleko. Przechowywać w temperaturze do +8℃ Data ważności: do 6 miesięcy od daty pakowania. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni. Wartość odżywcza w 100g: wartość energetyczna 1 415kj/338kcal; tłuszcz 29,7g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 17,7g; węglowodany 0g, w tym cukry 0g; białko 28,2g; sól 1,4g.

Alibernet

Od: 30.50
Czerwone wino wytrawne o kolorze ciemnoczerwonym. Wyraźne aromaty dojrzałych owoców i owocowej konfitury. Doskonałe do steków, potraw z dodatkiem grzybów i wędzonych serów. Alk:12,5% (Słowacja) Dostępne w: Stacja Winiarska Zielonki
Wybierz opcje

Cabernet Sauvignon

Od: 30.50
Czerwone wino wytrawne o pełnej strukturze, z wysoką zawartością garbników i zauważalną kwasowością. Wyśmienite do czerwonych mięs i dziczyzny. Idealne wino obiadowe. Alk:12,5% (Macedonia) Dostępne w: Stacja Winiarska Zielonki
Wybierz opcje

Rosso Belcorvo Pinot Noir

Od: 30.50
Czerwone półwytrawne. Głębokie wino o purpurowym kolorze z wyczuwalnymi nutami czerwonych owoców, szczególnie wiśni i malin. Pikantne o harmonijnej strukturze. Idealne do czerwonych mięs i dojrzewających serów. Alk.11,5%(Włochy) Dostępne w: Stacja Winiarska Zielonki
Wybierz opcje
ALL FOR GARDEN
New
  • New
  • FEATURED
  • TOP SELLERS

FURNITURE CATEGORIES

SPECIAL OFFER
New
  • New
  • FEATURED
  • TOP SELLERS

Udziec z jelenia

22.00
OPIS Produkt surowy, dojrzewający, wędzony. Ze 154 g mięsa wyprodukowano 100 g wędliny dojrzewającej. Bez fosforanów, bez laktozy, bez glutenu. Zadbaj o zdrowe jedzenie dla siebie i swoich bliskich. Postaw na mięso najwyższej klasy. Nasze wędliny to pełnia smaku i wartości odżywczych w jednym. Ucztuj przy produktach premium, których nie znajdziesz w zwykłym sklepie. SKŁADNIKI udziec z jelenia b/k, peklosól (substancja konserwująca: azotyn sodu), glukoza spożywcza, sól, kultury starterowe bakterii. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 670 kJ/158 kcal Tłuszcz: 2,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g Węglowodany: 3,0 g w tym cukry: 1,0 g Białko: 31,3 g Só: 2,5 g UWAGA Obecność białego nalotu na wędlinach to naturalny efekt aktywności szlachetnych kultur starterowych bakterii kwasu mlekowego uczestniczących w procesie dojrzewania oraz krystalizacji soli podczas suchego peklowania. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.

Szynka wieprzowa

16.00
OPIS Produkt surowy, dojrzewający, wędzony. Ze 154 g mięsa wyprodukowano 100 g wędliny dojrzewającej. Bez fosforanów, bez laktozy, bez glutenu. Zadbaj o zdrowe jedzenie dla siebie i swoich bliskich. Postaw na mięso najwyższej klasy. Nasze wędliny to pełnia smaku i wartości odżywczych w jednym. Ucztuj przy produktach premium, których nie znajdziesz w zwykłym sklepie. SKŁADNIKI szynka wieprzowa b/k, peklosól (substancja konserwująca: azotyn sodu), sól, glukoza spożywcza, kultury starterowe bakterii. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1041 kJ/249 kcal Tłuszcz: 14 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 g Węglowodany: 2,0 g w tym cukry: 0,2 g Białko: 29,6 g Só: 4,0 g UWAGA Obecność białego nalotu na wędlinach to naturalny efekt aktywności szlachetnych kultur starterowych bakterii kwasu mlekowego uczestniczących w procesie dojrzewania oraz krystalizacji soli podczas suchego peklowania. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin

Ligawa wołowa

18.50
OPIS Produkt surowy, dojrzewający, wędzony. Ze 154 g mięsa wyprodukowano 100 g wędliny dojrzewającej. Bez fosforanów, bez laktozy, bez glutenu. Zadbaj o zdrowe jedzenie dla siebie i swoich bliskich. Postaw na mięso najwyższej klasy. Nasze wędliny to pełnia smaku i wartości odżywczych w jednym. Ucztuj przy produktach premium, których nie znajdziesz w zwykłym sklepie. SKŁADNIKI ligawa wołowa, peklosól (substancja konserwująca: azotyn sodu), sól, glukoza spożywcza, kultury starterowe bakterii. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 619 kJ/146 kcal Tłuszcz: 2,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany: 2,4 g w tym cukry: 0,1 g Białko: 29,7 g Só: 2,6 g UWAGA Obecność białego nalotu na wędlinach to naturalny efekt aktywności szlachetnych kultur starterowych bakterii kwasu mlekowego uczestniczących w procesie dojrzewania oraz krystalizacji soli podczas suchego peklowania. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.

Szynka z daniela

22.00
OPIS Produkt surowy, dojrzewający, wędzony. Ze 154 g mięsa wyprodukowano 100 g wędliny dojrzewającej. Bez fosforanów, bez laktozy, bez glutenu. Zadbaj o zdrowe jedzenie dla siebie i swoich bliskich. Postaw na mięso najwyższej klasy. Nasze wędliny to pełnia smaku i wartości odżywczych w jednym. Ucztuj przy produktach premium, których nie znajdziesz w zwykłym sklepie. SKŁADNIKI szynka z daniela b/k, peklosól (substancja konserwująca: azotyn sodu), glukoza spożywcza, sól, kultury starterowe bakterii. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 617 kJ/146 kcal Tłuszcz: 2,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g Węglowodany: 1,3 g w tym cukry: 0 g Białko: 30 g Só: 3,0 g UWAGA Obecność białego nalotu na wędlinach to naturalny efekt aktywności szlachetnych kultur starterowych bakterii kwasu mlekowego uczestniczących w procesie dojrzewania oraz krystalizacji soli podczas suchego peklowania. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C.

Czerwona Porzeczka

Od: 31.50
Czerwone półsłodkie z owoców czerwonej porzeczki. Wyśmienite do deserów. Alk. 11,5% (Macedonia) Dostępne w: Stacja Winiarska Zielonki

Delfts Rood

Od: 15.00
Delfts Rood, półtwardy ser krowi pochodzący z Holandii, o intensywnym zapachu, oraz słodkim i wyrazistym smaku. Idealny do podania na desce serów.  Dojrzewa 6 tygodnii. Polecany do win: Pinot Grigio, Belcorvo. Ser krojony. Ostateczna cena za kawałek sera zostanie potwierdzona przez obsługę po dokonaniu rezerwacji. Składniki: termizowane mleko krowie, sól, kultura starterowa, podpuszczka zwierzęca. Alergeny: mleko. Przechowywać w temperaturze do +8℃ Data ważności: do 6 miesięcy od daty pakowania. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni. Wartość odżywcza w 100g: wartość energetyczna 1 415kj/338kcal; tłuszcz 29,7g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 17,7g; węglowodany 0g, w tym cukry 0g; białko 28,2g; sól 1,4g.

Pane Volante al Tartufo

25.00
Pane Volante al Tartufo - Włoskie krakersy o smaku trufli. Idealna alternatywa dla grissini. Składniki: mąka pszenna, oliwa z oliwek, drożdże, sól, trufle 0,03%, aromaty. Może zawierać śladowe ilości orzechów. Po otwarciu przechowywać w chłodnym i suchym miejscu z daleka od promieni słonecznych. Wartość odżywcza w 100g: wartość energetyczna 1 574kj/376kcal; tłuszcz 13g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,5g; węglowodany 59g, w tym cukry 1.6g; białko 10g; sól 2g.

Kubek do grzanego wina z logo

29.50
Kubek ceramiczny do grzanego wina lub naparów z logo Stacji Winiarskiej kolor kubka: beżowy kolor nadruku logo: brązowy

OUR BLOG