A MODERN TWIST
Adipisicing elit
FEATURED PRODUCTS
There are many variations of passages of lorem ipsum available.
Udziec z jelenia
22.00zł
OPIS Produkt surowy, dojrzewający, wędzony. Ze 154 g mięsa wyprodukowano 100 g wędliny dojrzewającej. Bez fosforanów, bez laktozy, bez glutenu. Zadbaj o zdrowe jedzenie dla siebie i swoich bliskich. Postaw na mięso najwyższej klasy. Nasze wędliny to pełnia smaku i wartości odżywczych w jednym. Ucztuj przy produktach premium, których nie znajdziesz w zwykłym sklepie. SKŁADNIKI udziec z jelenia b/k, peklosól (substancja konserwująca: azotyn sodu), glukoza spożywcza, sól, kultury starterowe bakterii. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 670 kJ/158 kcal Tłuszcz: 2,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g Węglowodany: 3,0 g w tym cukry: 1,0 g Białko: 31,3 g Só: 2,5 g UWAGA Obecność białego nalotu na wędlinach to naturalny efekt aktywności szlachetnych kultur starterowych bakterii kwasu mlekowego uczestniczących w procesie dojrzewania oraz krystalizacji soli podczas suchego peklowania. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.
Szynka wieprzowa
16.00zł
OPIS Produkt surowy, dojrzewający, wędzony. Ze 154 g mięsa wyprodukowano 100 g wędliny dojrzewającej. Bez fosforanów, bez laktozy, bez glutenu. Zadbaj o zdrowe jedzenie dla siebie i swoich bliskich. Postaw na mięso najwyższej klasy. Nasze wędliny to pełnia smaku i wartości odżywczych w jednym. Ucztuj przy produktach premium, których nie znajdziesz w zwykłym sklepie. SKŁADNIKI szynka wieprzowa b/k, peklosól (substancja konserwująca: azotyn sodu), sól, glukoza spożywcza, kultury starterowe bakterii. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1041 kJ/249 kcal Tłuszcz: 14 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 g Węglowodany: 2,0 g w tym cukry: 0,2 g Białko: 29,6 g Só: 4,0 g UWAGA Obecność białego nalotu na wędlinach to naturalny efekt aktywności szlachetnych kultur starterowych bakterii kwasu mlekowego uczestniczących w procesie dojrzewania oraz krystalizacji soli podczas suchego peklowania. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin
Ligawa wołowa
18.50zł
OPIS Produkt surowy, dojrzewający, wędzony. Ze 154 g mięsa wyprodukowano 100 g wędliny dojrzewającej. Bez fosforanów, bez laktozy, bez glutenu. Zadbaj o zdrowe jedzenie dla siebie i swoich bliskich. Postaw na mięso najwyższej klasy. Nasze wędliny to pełnia smaku i wartości odżywczych w jednym. Ucztuj przy produktach premium, których nie znajdziesz w zwykłym sklepie. SKŁADNIKI ligawa wołowa, peklosól (substancja konserwująca: azotyn sodu), sól, glukoza spożywcza, kultury starterowe bakterii. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 619 kJ/146 kcal Tłuszcz: 2,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany: 2,4 g w tym cukry: 0,1 g Białko: 29,7 g Só: 2,6 g UWAGA Obecność białego nalotu na wędlinach to naturalny efekt aktywności szlachetnych kultur starterowych bakterii kwasu mlekowego uczestniczących w procesie dojrzewania oraz krystalizacji soli podczas suchego peklowania. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.
Szynka z daniela
22.00zł
OPIS Produkt surowy, dojrzewający, wędzony. Ze 154 g mięsa wyprodukowano 100 g wędliny dojrzewającej. Bez fosforanów, bez laktozy, bez glutenu. Zadbaj o zdrowe jedzenie dla siebie i swoich bliskich. Postaw na mięso najwyższej klasy. Nasze wędliny to pełnia smaku i wartości odżywczych w jednym. Ucztuj przy produktach premium, których nie znajdziesz w zwykłym sklepie. SKŁADNIKI szynka z daniela b/k, peklosól (substancja konserwująca: azotyn sodu), glukoza spożywcza, sól, kultury starterowe bakterii. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 617 kJ/146 kcal Tłuszcz: 2,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g Węglowodany: 1,3 g w tym cukry: 0 g Białko: 30 g Só: 3,0 g UWAGA Obecność białego nalotu na wędlinach to naturalny efekt aktywności szlachetnych kultur starterowych bakterii kwasu mlekowego uczestniczących w procesie dojrzewania oraz krystalizacji soli podczas suchego peklowania. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C.
Udziec z jelenia
22.00zł
OPIS Produkt surowy, dojrzewający, wędzony. Ze 154 g mięsa wyprodukowano 100 g wędliny dojrzewającej. Bez fosforanów, bez laktozy, bez glutenu. Zadbaj o zdrowe jedzenie dla siebie i swoich bliskich. Postaw na mięso najwyższej klasy. Nasze wędliny to pełnia smaku i wartości odżywczych w jednym. Ucztuj przy produktach premium, których nie znajdziesz w zwykłym sklepie. SKŁADNIKI udziec z jelenia b/k, peklosól (substancja konserwująca: azotyn sodu), glukoza spożywcza, sól, kultury starterowe bakterii. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 670 kJ/158 kcal Tłuszcz: 2,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g Węglowodany: 3,0 g w tym cukry: 1,0 g Białko: 31,3 g Só: 2,5 g UWAGA Obecność białego nalotu na wędlinach to naturalny efekt aktywności szlachetnych kultur starterowych bakterii kwasu mlekowego uczestniczących w procesie dojrzewania oraz krystalizacji soli podczas suchego peklowania. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.
Szynka wieprzowa
16.00zł
OPIS Produkt surowy, dojrzewający, wędzony. Ze 154 g mięsa wyprodukowano 100 g wędliny dojrzewającej. Bez fosforanów, bez laktozy, bez glutenu. Zadbaj o zdrowe jedzenie dla siebie i swoich bliskich. Postaw na mięso najwyższej klasy. Nasze wędliny to pełnia smaku i wartości odżywczych w jednym. Ucztuj przy produktach premium, których nie znajdziesz w zwykłym sklepie. SKŁADNIKI szynka wieprzowa b/k, peklosól (substancja konserwująca: azotyn sodu), sól, glukoza spożywcza, kultury starterowe bakterii. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1041 kJ/249 kcal Tłuszcz: 14 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 g Węglowodany: 2,0 g w tym cukry: 0,2 g Białko: 29,6 g Só: 4,0 g UWAGA Obecność białego nalotu na wędlinach to naturalny efekt aktywności szlachetnych kultur starterowych bakterii kwasu mlekowego uczestniczących w procesie dojrzewania oraz krystalizacji soli podczas suchego peklowania. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin
Ligawa wołowa
18.50zł
OPIS Produkt surowy, dojrzewający, wędzony. Ze 154 g mięsa wyprodukowano 100 g wędliny dojrzewającej. Bez fosforanów, bez laktozy, bez glutenu. Zadbaj o zdrowe jedzenie dla siebie i swoich bliskich. Postaw na mięso najwyższej klasy. Nasze wędliny to pełnia smaku i wartości odżywczych w jednym. Ucztuj przy produktach premium, których nie znajdziesz w zwykłym sklepie. SKŁADNIKI ligawa wołowa, peklosól (substancja konserwująca: azotyn sodu), sól, glukoza spożywcza, kultury starterowe bakterii. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 619 kJ/146 kcal Tłuszcz: 2,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany: 2,4 g w tym cukry: 0,1 g Białko: 29,7 g Só: 2,6 g UWAGA Obecność białego nalotu na wędlinach to naturalny efekt aktywności szlachetnych kultur starterowych bakterii kwasu mlekowego uczestniczących w procesie dojrzewania oraz krystalizacji soli podczas suchego peklowania. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.
Szynka z daniela
22.00zł
OPIS Produkt surowy, dojrzewający, wędzony. Ze 154 g mięsa wyprodukowano 100 g wędliny dojrzewającej. Bez fosforanów, bez laktozy, bez glutenu. Zadbaj o zdrowe jedzenie dla siebie i swoich bliskich. Postaw na mięso najwyższej klasy. Nasze wędliny to pełnia smaku i wartości odżywczych w jednym. Ucztuj przy produktach premium, których nie znajdziesz w zwykłym sklepie. SKŁADNIKI szynka z daniela b/k, peklosól (substancja konserwująca: azotyn sodu), glukoza spożywcza, sól, kultury starterowe bakterii. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 617 kJ/146 kcal Tłuszcz: 2,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g Węglowodany: 1,3 g w tym cukry: 0 g Białko: 30 g Só: 3,0 g UWAGA Obecność białego nalotu na wędlinach to naturalny efekt aktywności szlachetnych kultur starterowych bakterii kwasu mlekowego uczestniczących w procesie dojrzewania oraz krystalizacji soli podczas suchego peklowania. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C.
Explore the striking exclusive collections
On projection apartments unsatiable so if he entreaties appearance. Rose you wife how set lady half wish. Hard sing an in true felt. Welcomed stronger if steepest ecstatic an suitable finished of oh entered.
And produce say the ten moments parties. Simple innate summer fat appear basket his desire joy. Outward clothes promise at gravity.
Marty Randell
Adipisicing elit
ENGAGEMENT & WEDDING
There are many variations of passages of lorem ipsum available.
Udziec z jelenia
22.00zł
OPIS Produkt surowy, dojrzewający, wędzony. Ze 154 g mięsa wyprodukowano 100 g wędliny dojrzewającej. Bez fosforanów, bez laktozy, bez glutenu. Zadbaj o zdrowe jedzenie dla siebie i swoich bliskich. Postaw na mięso najwyższej klasy. Nasze wędliny to pełnia smaku i wartości odżywczych w jednym. Ucztuj przy produktach premium, których nie znajdziesz w zwykłym sklepie. SKŁADNIKI udziec z jelenia b/k, peklosól (substancja konserwująca: azotyn sodu), glukoza spożywcza, sól, kultury starterowe bakterii. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 670 kJ/158 kcal Tłuszcz: 2,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g Węglowodany: 3,0 g w tym cukry: 1,0 g Białko: 31,3 g Só: 2,5 g UWAGA Obecność białego nalotu na wędlinach to naturalny efekt aktywności szlachetnych kultur starterowych bakterii kwasu mlekowego uczestniczących w procesie dojrzewania oraz krystalizacji soli podczas suchego peklowania. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.
Szynka wieprzowa
16.00zł
OPIS Produkt surowy, dojrzewający, wędzony. Ze 154 g mięsa wyprodukowano 100 g wędliny dojrzewającej. Bez fosforanów, bez laktozy, bez glutenu. Zadbaj o zdrowe jedzenie dla siebie i swoich bliskich. Postaw na mięso najwyższej klasy. Nasze wędliny to pełnia smaku i wartości odżywczych w jednym. Ucztuj przy produktach premium, których nie znajdziesz w zwykłym sklepie. SKŁADNIKI szynka wieprzowa b/k, peklosól (substancja konserwująca: azotyn sodu), sól, glukoza spożywcza, kultury starterowe bakterii. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1041 kJ/249 kcal Tłuszcz: 14 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 g Węglowodany: 2,0 g w tym cukry: 0,2 g Białko: 29,6 g Só: 4,0 g UWAGA Obecność białego nalotu na wędlinach to naturalny efekt aktywności szlachetnych kultur starterowych bakterii kwasu mlekowego uczestniczących w procesie dojrzewania oraz krystalizacji soli podczas suchego peklowania. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin
Ligawa wołowa
18.50zł
OPIS Produkt surowy, dojrzewający, wędzony. Ze 154 g mięsa wyprodukowano 100 g wędliny dojrzewającej. Bez fosforanów, bez laktozy, bez glutenu. Zadbaj o zdrowe jedzenie dla siebie i swoich bliskich. Postaw na mięso najwyższej klasy. Nasze wędliny to pełnia smaku i wartości odżywczych w jednym. Ucztuj przy produktach premium, których nie znajdziesz w zwykłym sklepie. SKŁADNIKI ligawa wołowa, peklosól (substancja konserwująca: azotyn sodu), sól, glukoza spożywcza, kultury starterowe bakterii. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 619 kJ/146 kcal Tłuszcz: 2,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany: 2,4 g w tym cukry: 0,1 g Białko: 29,7 g Só: 2,6 g UWAGA Obecność białego nalotu na wędlinach to naturalny efekt aktywności szlachetnych kultur starterowych bakterii kwasu mlekowego uczestniczących w procesie dojrzewania oraz krystalizacji soli podczas suchego peklowania. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.
Szynka z daniela
22.00zł
OPIS Produkt surowy, dojrzewający, wędzony. Ze 154 g mięsa wyprodukowano 100 g wędliny dojrzewającej. Bez fosforanów, bez laktozy, bez glutenu. Zadbaj o zdrowe jedzenie dla siebie i swoich bliskich. Postaw na mięso najwyższej klasy. Nasze wędliny to pełnia smaku i wartości odżywczych w jednym. Ucztuj przy produktach premium, których nie znajdziesz w zwykłym sklepie. SKŁADNIKI szynka z daniela b/k, peklosól (substancja konserwująca: azotyn sodu), glukoza spożywcza, sól, kultury starterowe bakterii. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 617 kJ/146 kcal Tłuszcz: 2,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g Węglowodany: 1,3 g w tym cukry: 0 g Białko: 30 g Só: 3,0 g UWAGA Obecność białego nalotu na wędlinach to naturalny efekt aktywności szlachetnych kultur starterowych bakterii kwasu mlekowego uczestniczących w procesie dojrzewania oraz krystalizacji soli podczas suchego peklowania. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C.
Czerwona Porzeczka
Od: 31.50zł
Odtwórz wideo
DISCOUNT OF 20%
ON ALL GOLD RINGS
She exposed painted fifteen are noisier mistake led waiting. Surprise not wandered speedily husbands although yet end. Are court tiled cease young built fat one man taken. We highest ye friends is exposed equally in. Ignorant had too.
- His six are entreaties instrument acceptance unsatiable.
- Iscovery commanded fat mrs remaining son she principle.
- Settling you has separate supplied bed concluded resembled.
- Cause dried no solid no an small so still widen ten weather.
FEATURED PRODUCTS
- Riesling Od: 30.50zł
- Chardonnay Od: 30.50zł
- Rosso Fuoco Merlot Od: 30.50zł
NEW PRODUCTS
- Riesling Od: 30.50zł
- Chardonnay Od: 30.50zł
- Rosso Fuoco Merlot Od: 30.50zł
Adipisicing elit
SHOP OUR INSTAGRAM
There are many variations of passages of lorem ipsum available.
Join us and get discounts every month up to 20%
Friendship contrasted solicitude insipidity in introduced literature it.
Adipisicing elit
WHAT OUR CLIENTS SAY
Adipisicing elit
JEWELRY DESIGN BLOG
There are many variations of passages of lorem ipsum available.
13 lip
Testowy wpis
- Wysłany admin
- 0 Komentarze
Lorem Ipsum jest tekstem stosowanym jako przykładowy wypełniacz w przemyśle poligraficznym. Został po raz pierwsz...
22 cze
Minimalist Japanese-inspired furniture
- Wysłany admin
- 0 Komentarze
Lorem Ipsum jest tekstem stosowanym jako przykładowy wypełniacz w przemyśle poligraficznym. Został po raz pierwszy użyty w XV w. przez ...
16 cze
New home decor from John Doerson
- Wysłany admin
- 0 Komentarze
Ullamcorper condimentum erat pretium velit at ut a nunc id a adeu vestibulum nibh urna nam consequat erat molestie lacinia rhoncus.&nbs...
16 cze
The big design: Wall likes pictures
- Wysłany admin
- 0 Komentarze
Parturient in potenti id rutrum duis torquent parturient sceler isque sit vestibulum a posuere scelerisque viverra urna. Egestas tristi...