Barse barique
Kupaż cabernet sauvignon I cabernt franc. Fermentacja w stalowym tanku, starzenie w beczce. Kolor intensywnie rubinowy. Bukiet złożony, owocowy, pikantny z nutami wanilii, lukrecji oraz siana. W ustach ma pełną, doskonałą strukturę. Komponuje się z czerwonym mięsem I starzejącymi się serami. Podawać w temperaturze 18-20C.
Alk.:13%
Beltoro prosecco spumante Brut DOCG
Bolovisto prosecco spumante DOCG
Prosecco D.O.C.G. Conegliano Valdobbiadene – Extra Dry
W całości uprawiana i winifikowana w winnicy Bolovisto w Ogliano, w rejonie Prosecco Conegliano-Valdobbiadene. Ma bladożółty kolor. Na nosie typowa nuta jabłka Golden Delicious miesza się z bardziej kwiatowymi aromatami. Polecany do aperitifów, jest również idealny w połączeniu z pierwszymi daniami na bazie warzyw, grillowanymi rybami lub pieczonym białym mięsem.
ALK.: 11,5%
Deska serów
Merlot IGP
Rubinowe czerwone wino z fioletowymi refleksami. Bukiet z wyraźną nutą czerwonych owoców, zwłaszcza malin i wiśni. Pikanterii dodają aromaty cynamonu, goździków I pieprzu. Dobrze komponuje się z pieczonym białym lub czerwonym mięsem, królikiem, drobiem i serami „w średnim wieku”. Podawać w temperaturze 18-20°C.
ALK.: 12,5%
Militare spumante extra dry
W winnicach sąsiadujących z winnicą Belcorvo powstało Militare XV-XVIII, gdzie w czasie I wojny światowej znajdowało się lotnisko wojskowe. Bladożółty słomkowożółty kolor z zielonkawymi refleksami. Na nosie jest owocowy i kwiatowy. Na podniebieniu jest przyjemny, pojawia się delikatna struktura wina.
ALK.: 11,5%
Miód Lipowy
Miód lipowy - miód o bursztynowym kolorze i lekko pikantnym smaku. Idealny na zimne dni, działa rozgrzewająco i przeciwzapalnie.
Składniki: miód lipowy
Po otwarciu przechowywać w chłodnym i suchym miejscu z daleka od promieni słonecznych.
Krystalizacja miodu jest procesem naturalnym.
Wartość odżywcza w 100g: wartość energetyczna 1 370kj/322kcal; tłuszcz 0g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g; węglowodany 80g, w tym cukry 80g; białko 0,6g; sól 0,010g.