Chipsy w truflą 100g
Ciasteczka z różowej czekolady ruby otulone bakaliami M.Pelczar
Ciasteczka z różowej czekolady RUBY otulone bakaliami
Po czekoladzie ciemnej, mlecznej i białej - Ruby jest pierwszym odkryciem w świecie czekolady od 80 lat, bo tyle też mineło czasu od ostatniego wielkiego odkrycia jakim była biała czekolada. Jest to czwarty gatunek czekolady który na stałe zagościł w naszym czekoladowym asortymencie. Ten dar od matki natury zaskakuje i olśniewa całkowicie nowym smakiem i kolorem, wytworzonym z ziarna kakaowego Ruby - bez dodatku żadnych barwników czy aromatów owocowych, to wyjątkowe różowe ziarno kakao pochodzi z Wybrzeża Kości Słoniowej i zostało odkryte dopiero w 2018 roku.
waga netto 100g
Crema bar
Crema bar 1kg mieszanka 30/70
Caffe Vero Crema Bar to najwyższej jakości mieszanka 30% arabiki oraz 70% robusty, idealna do stosowania w ekspresach automatycznych.
Skomponowana w taki sposób, aby uzyskać intensywny smak oraz aromat, z trwałymi nutami kakao, zwieńczony gęstą i trwałą cremą.
Idealna na początek dnia i jako kawa śniadaniowa. Wspaniale nadaje się do przyrządzania prawdziwego, włoskiego espresso lub kawowych napojów mlecznych, takich jak kremowe cappuccino czy latte macchiato.
Dzięki odpowiedniej selekcji, oczyszczaniu i procesowi palenia, kawa ta może być również stosowana w automatach vendingowych.
Caffe Vero Crema Bar, tak jak wszystkie inne kawy pochodzące z palarni Caffe Vero posiada certyfikat CSQA gwarantujący najwyższą jakość produktów żywnościowych.
Kawa posiada również Certyfikat Koszerności.
Czekolada Cortez kwadratowa
Czekolada M.Pelczar inspirowana winem
Czekolada Premium M.Pelczar
Czekolada różowa Ruby M.Pelczar
Czekolada różowa M.Pelczar Ruby 85g
Ręcznie wyrabiana różowa czekolada jest najnowszym odkryciem w świecie czekolady. Została uznana za czwarty gatunek czekolady.
Swoją oryginalną barwę zawdzięcza ziarnu kakaowemu Ruby, które pochodzi z Wybrzeża Kości Słoniowej. Czekolada nie zawiera sztucznych barwników ani aromatów. W smaku można wyczuć jagodowe nuty.
Dostępna w kilku rodzajach: z gorzką czekoladą, z żurawiną i migdałami, z truskawkami i miętą.
Deska serów
Espresso classico
Espresso classico 1 kg mieszanka 10/90
Caffe Vero Espresso Classico to najwyższej jakości kompozycja 10% arabiki oraz 90% wyselekcjonowanej, indyjskiej i afrykańskiej robusty, idealna do stosowania w ekspresach automatycznych.
To mieszanka o mocnym i dobrze zbalansowanym smaku oraz trwałej i gęstej cremie. Bardzo dobrze komponuje się z mlekiem.
Dzięki odpowiedniej selekcji, oczyszczaniu i procesowi palenia, kawa ta może być również stosowana w automatach vendingowych.
Caffe Vero Espresso Classico, tak jak wszystkie inne kawy pochodzące z palarni Caffe Vero posiada certyfikat CSQA gwarantujący najwyższą jakość produktów żywnościowych.
Kawa posiada również Certyfikat Koszerności.
Henkell 0% musujące półsłodkie
Henkell- wino musujące, białe, półsłodkie. Napój musujący na bazie wina bezalkoholowego. Świeży, lekki i owocowy smak o delikatnych nutach gruszki, jabłka i brzoskwini z dodatkiem wanilii. Odpowiedni na każdą okazję, aby cieszyć się bezalkoholowym winem.
SKŁADNIKI: wino dealkoholowizowanego 80%, moszcz winogronowy, sacharoza, dwutlenek węgla, aromat naturalny, substancje konserwujące, sorbinian potasu, dwutlenek siarki.
Infuso All’ Amarena
NAPAR WIŚNIOWY
Składniki: hibiskus, owoc dzikiej róży, jabłko, winogrono, wiśnia (9,7%), aromat. Składniki w zmiennych proporcjach.
Może zawierać mleko, orzechy, seler, siarczyny, mięczaki.
Sposób przygotowania: jedną łyżeczkę naparu zalać wrzątkiem i pozostawić na 10 minut. Można go również pić na zimno.
Infuso Magia D’inverno
NAPAR "MAGICZNA ZIMA"
Składniki: jabłko, hibiskus, dzika róża, migdały, cynamon (Cumarina), rooibos, aromat, wanilia. Składniki w zmiennej proporcji.
Może zawierać soję, mleko, orzechy, seler, siarczyny, mięczaki.
Sposób przygotowania: jedną łyżeczkę naparu zalać wrzątkiem i pozostawić na 10 minut. Można go również pić na zimno.