COATED ALUMINUM FRAME

Reddington 6-Piece Set Furniture Sectional Living Room Sofa.

TIME FOR A NEW SPEAKER?

Bring The Best Experience Home With A Speaker From Marshall.

HIGH STRENGTH AND DURABLE

Buy The Best Tourist Equipment For An Excellent Holiday.

TOP CATEGORIES

SPECIAL OFFER
New
  • New
  • FEATURED
  • TOP SELLERS

Czerwona Porzeczka

Od: 31.50
Czerwone półsłodkie z owoców czerwonej porzeczki. Wyśmienite do deserów. Alk. 11,5% (Macedonia) Dostępne w: Stacja Winiarska Zielonki

Delfts Rood

Od: 15.00
Delfts Rood, półtwardy ser krowi pochodzący z Holandii, o intensywnym zapachu, oraz słodkim i wyrazistym smaku. Idealny do podania na desce serów.  Dojrzewa 6 tygodnii. Polecany do win: Pinot Grigio, Belcorvo. Ser krojony. Ostateczna cena za kawałek sera zostanie potwierdzona przez obsługę po dokonaniu rezerwacji. Składniki: termizowane mleko krowie, sól, kultura starterowa, podpuszczka zwierzęca. Alergeny: mleko. Przechowywać w temperaturze do +8℃ Data ważności: do 6 miesięcy od daty pakowania. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni. Wartość odżywcza w 100g: wartość energetyczna 1 415kj/338kcal; tłuszcz 29,7g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 17,7g; węglowodany 0g, w tym cukry 0g; białko 28,2g; sól 1,4g.

Chorizo Stick

19.50
Chorizo Stick - Paluszki chorizo , idealne jako dodatek do deski serów lub wędlin.

Salami Stick

19.50
Salami Stick - Paluszki salami , idealne jako dodatek do deski serów lub wędlin.

Salami Crespone

21.00
Salami Crespone - Tradycyjne Salami z regionu Brianza we Włoszech. Mięso jest przyprawione czosnkiem oraz pieprzem z dodatkiem wina. Dojrzewa około 26 dni.

Speck

20.00
Speck - szynka wędzona powstająca z udźca wieprzowego bez kości. Mięso jest peklowane w soli, następnie w jałowcu, tymianku i szałwii przez 3 tygodnie. Po tym czasie jest wędzona, dzięki czemu zawdzięcza swój wyjątkowy aromat

Alibernet

Od: 30.50
Czerwone wino wytrawne o kolorze ciemnoczerwonym. Wyraźne aromaty dojrzałych owoców i owocowej konfitury. Doskonałe do steków, potraw z dodatkiem grzybów i wędzonych serów. Alk:12,5% (Słowacja) Dostępne w: Stacja Winiarska Zielonki
Wybierz opcje

MOST POPULAR

Cum cubilia ac fringilla lorem
quis himenaeos velit.
1.

Home Delivery.

The European languages.

2.

Order As a Gift.

Donec odio etiam sceles.

3.

High Quality.

Curabitur hac hac maece.

4.

Buy With Joy.

Ullamcorper magna nec.

FOR TRAVELERS
New
  • New
  • FEATURED
  • TOP SELLERS

Czerwona Porzeczka

Od: 31.50
Czerwone półsłodkie z owoców czerwonej porzeczki. Wyśmienite do deserów. Alk. 11,5% (Macedonia) Dostępne w: Stacja Winiarska Zielonki

Delfts Rood

Od: 15.00
Delfts Rood, półtwardy ser krowi pochodzący z Holandii, o intensywnym zapachu, oraz słodkim i wyrazistym smaku. Idealny do podania na desce serów.  Dojrzewa 6 tygodnii. Polecany do win: Pinot Grigio, Belcorvo. Ser krojony. Ostateczna cena za kawałek sera zostanie potwierdzona przez obsługę po dokonaniu rezerwacji. Składniki: termizowane mleko krowie, sól, kultura starterowa, podpuszczka zwierzęca. Alergeny: mleko. Przechowywać w temperaturze do +8℃ Data ważności: do 6 miesięcy od daty pakowania. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni. Wartość odżywcza w 100g: wartość energetyczna 1 415kj/338kcal; tłuszcz 29,7g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 17,7g; węglowodany 0g, w tym cukry 0g; białko 28,2g; sól 1,4g.

Chorizo Stick

19.50
Chorizo Stick - Paluszki chorizo , idealne jako dodatek do deski serów lub wędlin.

Salami Stick

19.50
Salami Stick - Paluszki salami , idealne jako dodatek do deski serów lub wędlin.

Salami Crespone

21.00
Salami Crespone - Tradycyjne Salami z regionu Brianza we Włoszech. Mięso jest przyprawione czosnkiem oraz pieprzem z dodatkiem wina. Dojrzewa około 26 dni.

Speck

20.00
Speck - szynka wędzona powstająca z udźca wieprzowego bez kości. Mięso jest peklowane w soli, następnie w jałowcu, tymianku i szałwii przez 3 tygodnie. Po tym czasie jest wędzona, dzięki czemu zawdzięcza swój wyjątkowy aromat

Alibernet

Od: 30.50
Czerwone wino wytrawne o kolorze ciemnoczerwonym. Wyraźne aromaty dojrzałych owoców i owocowej konfitury. Doskonałe do steków, potraw z dodatkiem grzybów i wędzonych serów. Alk:12,5% (Słowacja) Dostępne w: Stacja Winiarska Zielonki
Wybierz opcje

Cabernet Sauvignon

Od: 30.50
Czerwone wino wytrawne o pełnej strukturze, z wysoką zawartością garbników i zauważalną kwasowością. Wyśmienite do czerwonych mięs i dziczyzny. Idealne wino obiadowe. Alk:12,5% (Macedonia) Dostępne w: Stacja Winiarska Zielonki
Wybierz opcje

Rosso Belcorvo Pinot Noir

Od: 30.50
Czerwone półwytrawne. Głębokie wino o purpurowym kolorze z wyczuwalnymi nutami czerwonych owoców, szczególnie wiśni i malin. Pikantne o harmonijnej strukturze. Idealne do czerwonych mięs i dojrzewających serów. Alk.11,5%(Włochy) Dostępne w: Stacja Winiarska Zielonki
Wybierz opcje
ALL FOR GARDEN
New
  • New
  • FEATURED
  • TOP SELLERS

FURNITURE CATEGORIES

SPECIAL OFFER
New
  • New
  • FEATURED
  • TOP SELLERS

Czerwona Porzeczka

Od: 31.50
Czerwone półsłodkie z owoców czerwonej porzeczki. Wyśmienite do deserów. Alk. 11,5% (Macedonia) Dostępne w: Stacja Winiarska Zielonki

Delfts Rood

Od: 15.00
Delfts Rood, półtwardy ser krowi pochodzący z Holandii, o intensywnym zapachu, oraz słodkim i wyrazistym smaku. Idealny do podania na desce serów.  Dojrzewa 6 tygodnii. Polecany do win: Pinot Grigio, Belcorvo. Ser krojony. Ostateczna cena za kawałek sera zostanie potwierdzona przez obsługę po dokonaniu rezerwacji. Składniki: termizowane mleko krowie, sól, kultura starterowa, podpuszczka zwierzęca. Alergeny: mleko. Przechowywać w temperaturze do +8℃ Data ważności: do 6 miesięcy od daty pakowania. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni. Wartość odżywcza w 100g: wartość energetyczna 1 415kj/338kcal; tłuszcz 29,7g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 17,7g; węglowodany 0g, w tym cukry 0g; białko 28,2g; sól 1,4g.

Chorizo Stick

19.50
Chorizo Stick - Paluszki chorizo , idealne jako dodatek do deski serów lub wędlin.

Salami Stick

19.50
Salami Stick - Paluszki salami , idealne jako dodatek do deski serów lub wędlin.

Salami Crespone

21.00
Salami Crespone - Tradycyjne Salami z regionu Brianza we Włoszech. Mięso jest przyprawione czosnkiem oraz pieprzem z dodatkiem wina. Dojrzewa około 26 dni.

Speck

20.00
Speck - szynka wędzona powstająca z udźca wieprzowego bez kości. Mięso jest peklowane w soli, następnie w jałowcu, tymianku i szałwii przez 3 tygodnie. Po tym czasie jest wędzona, dzięki czemu zawdzięcza swój wyjątkowy aromat

Jamon 23 msc

28.00
Jamon 23 msc - szynka z wyselekcjonowanych udźców wieprzowych. Dojrzewa przez 23 miesiące, dzięki czemu ma niską zawartość wody.

Prosciutto Crudo 16 msc

29.00
Prosciutto Crudo 16 msc - szynka z wyselekcjonowanych ud wieprzowych w Dolinie Padu. Dojrzewa w soli przez 16 miesięcy.

OUR BLOG